Els socis fundadors del projecte

Els nostres socis fundadors acumulen una experiència de més de 30 anys al sector financer, oferint sempre un servei personalitzat a cada client. La independència, el rigor i la recerca permanent del millor per al client han guiat la feina diària.

La vinculació entre tots dos es remunta a l’any 1998, i aglutinen una amplíssima experiència de treball compartit.

D. Jordi Martorell

Economista i Actuari d'Assegurances per la Universitat de Barcelona
Ha cursat nombrosos cursos i seminaris, en àmbits relacionats amb els mercats financers, l’assessoria i la gestió tributària i el finançament de projectes.
Més de 30 anys d’experiència en l’assessorament i la gestió de patrimonis, així com en l’assessorament financer a empreses de diferents sectors.

Soci fundador de BCN Finances Agència de Valors , i impulsor de diversos projectes d’inversió en l’àmbit de les energies renovables ( Flix Solar ) i startups ( Tandem Portfolio ).

D. Francisco Hurtado

Graduat en Administració d´Empreses per l´Escola d´Administració d´Empreses de Barcelona (EAE). Bachelor of arts per la Nottingham Trent University
Certificat com a European Financial Advisor per EFPA. Ha cursat nombrosos cursos i seminaris, en àmbits relacionats amb els mercats financers.
Més de 20 anys d’experiència en l’assessorament i la gestió de patrimonis.

Soci fundador de Funds and Portfolios , primer agent a Catalunya d’Inversis Banco (actualment Andbank Espanya).

La nostra localització