L'EMPRESA

BCN Finances Personals, S.L. neix l’any 2004 per oferir els millors productes del mercat a inversors i grans patrimonis que busquen solucions a les seves necessitats financeres, fiscals i societàries. Podem dir amb orgull que molts dels nostres clients porten més de 20 anys atorgant la seva confiança a l’equip professional de BCN Finances Personals.

ELS SOCIS FUNDADORS DEL PROJECTE

Els socis aportem una llarga experiència de més de 20 anys en el sector financer, oferint sempre un servei professional i personalitzat per a cada client. La independència, el rigor i la cerca permanent del millor pels nostres clients guien el nostre treball diari.

D. Jordi Martorell

D. Jordi Martorell

Economista i Actuari d’Assegurances

Més de 25 anys d’experiència en l’assessorament i gestió de patrimonis, i en l’assessorament financer a empreses de diferents sectors.

Soci fundador de BCN Finances Agencia de Valors, i impulsor de diversos projectes d’inversió en l’àmbit de les energies renovables.

D. Francisco Hurtado

D. Francisco Hurtado

Bachelor of Arts i Graduat en Administració d’Empreses

Membre associat com European Financial Advisor (EFA) per la European Financial Planing Association (EFPA), i Mediador d'Assegurances, amb més de 15 anys dedicat a l’assessorament i gestió de patrimonis. Assessorament financer a empreses, i gestió de projectes en l’àmbit de les energies renovables.

D. Daniel Sànchez

D. Daniel Sànchez

Estudis de Ciències Empresarials i diferents postgraus en el IEF.

Membre "Associate (ACSI), Certificate in Wealth & Investment Management" pel Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) i Mediador d'Assegurances. Amb més de 25 anys d’experiència en l’assessorament i gestió de patrimonis. Expert en mercats borsaris.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor navegación. Si continúas, consideramos que aceptas su uso. Para más información consulta nuestra Política de Cookies.